Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Voinko tulla tapahtumaan vaikken ole ostoaikeissa?
Tapahtuma on hyvä tilaisuus nähdä, mitä taidegrafiikan ja veistosten maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taiteeseen, ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Saako tapahtumassa kuvata?
Tapahtumassa saa mieluusti kuvata! Mikäli julkaiset teoskuvan, on hyvien tapojen ja tekijänoikeuksien kannalta hyvä kirjoittaa kuvan yhteyteen taiteilijan ja teoksen nimi. Tapahtuman tunnisteet: #teos2020 #teosvälitys2020

Minkä hintaisia teokset ovat?
Teosten hinta määrittyy muun muassa teoksen tekijän, koon ja materiaalin mukaan. Tapahtumassa myynnissä olevien teosten hintahaarukka on sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Voit katsoa osaa teoksista ja vertailla niiden hintoja tästä.

Voinko hankkia teoksen osamaksulla?
Tapahtumassa on käytössä Klarnan osamaksu, voit siis hankkia kaikki teokset myös osamaksulla. Vaikka maksaisit teoksen osamaksulla, saat sen kuitenkin heti mukaan. Kysy henkilökunnalta rohkeasti erilaisia maksuvaihtoehtoja!

Voinko varata teoksen?
Voit saada ostopäätöksellesi miettimisaikaan seuraavan päivän aamuun asti. Teosta pidetään sinulle seuraavaan aamuun asti varattuna, mutta mikäli joku muu haluaa vielä samana päivänä hankkia teoksen, soitamme sinulle ja sinun on tehtävä päätös heti. Jos haluat varata teoksen tai olet kiinnostunut teoksesta, jonka näet olevan varattu, ota henkilökuntaan yhteyttä.

Mistä tiedän onko haluamani teos vielä vapaana?
Suurin osa teoksista myydään heti mukaan. Tapahtumassa voi näkyä kuitenkin noutamattomia tai varattuja teoksia. Varatut teokset merkitään vihreällä tarralla ja myydyt teokset punaisella.

Mitkä maksuvälineet tapahtumassa käyvät?
Teoksen voi maksaa heti kortilla tai tapahtuman jälkeen laskulla. Käteistä emme ota vastaan.

Onko tapahtumaan esteetön sisäänpääsy?
Kaapelitehtaan pääovella on luiska, jonka kautta pääset Kaapelitehtaan aulaan, ravintolaan ja TEOS 2020 -näyttelytiloihin. Lisätietoa löydät Kaapelitehtaan sivuilta.

Keiden taiteilijoiden teoksia tapahtumassa myydään?
Listan teosvälitykseen osallistuvista taiteilijoista löydät täältä.

Voinko saada jostain lisätietoa taidegrafiikasta ja kuvanveistosta etukäteen?
Suomen Kuvanveistäjäliitonja Suomen Taidegraafikoidensivuilta löydät kattavasti tietoa kuvanveistosta ja taidegrafiikasta. Etukäteen kannattaa tutustua esimerkiksi Kuvanveistäjäliiton julkaisemaan veistosten osto-oppaaseenja Suomen Taidegraafikoiden taidegrafiikan tekniikoita esittelevään sivuun.

 

Lisää kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Veistoksia koskevat tiedustelut ja yleiset kysymykset:
Suomen Kuvanveistäjäliitto
puh. 010 248 1580
galleria.sculptor@sculptors.fi

Taidegrafiikkaa koskevat tiedustelut ja yleiset kysymykset:
Suomen Taidegraafikot
puh. 045 113 8077
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi

Info

TEOS 2020 – Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

TEOS 2020 on taidegrafiikan ja veistosten myyntitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kaapelitehtaalla helmi–maaliskuun vaihteessa.

Tapahtumaan osallistuu noin 250 taiteilijaa, ja yhteensä esillä on yli tuhat teosta! Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on niin alansa konkareita kuin nuoria kykyjä. TEOS 2020 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä laajasti korkeatasoista suomalaista nykytaidetta. Tapahtuman järjestävät Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Suomen Taidegraafikot, ja kaikki mukana olevat taiteilijat ovat järjestävien yhdistysten jäsentaiteilijoita. Tervetuloa tekemään taidelöytöjä! Ostamansa teoksen saa heti mukaan. Voit maksaa myös osamaksulla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoinna 21.2.–1.3.2020
ma–pe 11–18, la–su 11–17

Kaapelitehdas (Puristamo ja Valssaamo), Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Katso lisätietoja saapumisesta tästä tai reittiohjeet tästä.

Lue myös usein kysytyt kysymykset

Teos 2020 Facebook @teosvälitys Teos 2020 Instagram @teos_2020 #teos2020

Yhteistyössä:

Teosgalleria

Teosgalleriassa esitellään osaa tapahtumaan myyntiin tulevista töistä.

Tutustu teoksiin