Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Voinko tulla tapahtumaan vaikken ole ostoaikeissa?
Tapahtuma on hyvä tilaisuus nähdä, mitä taidegrafiikan ja veistosten maailmassa tällä hetkellä tapahtuu. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan taiteeseen, ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Saako tapahtumassa kuvata?
Tapahtumassa saa mieluusti kuvata! Mikäli julkaiset teoskuvan, on hyvien tapojen ja tekijänoikeuksien kannalta hyvä kirjoittaa kuvan yhteyteen taiteilijan ja teoksen nimi. Tapahtuman tunnisteet: #teos2022 #teosvälitys2022

Minkä hintaisia teokset ovat?
Teosten hinta määrittyy muun muassa teoksen tekijän, koon ja materiaalin mukaan. Tapahtumassa myynnissä olevien teosten hintahaarukka on sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Voit katsoa osaa teoksista ja vertailla niiden hintoja tästä.

Voinko hankkia teoksen osamaksulla?
Tapahtumassa on käytössä Klarnan osamaksu, voit siis hankkia kaikki teokset myös osamaksulla. Vaikka maksaisit teoksen osamaksulla, saat sen kuitenkin heti mukaan. Kysy henkilökunnalta rohkeasti erilaisia maksuvaihtoehtoja!

Voinko varata teoksen?
Voit saada ostopäätöksellesi miettimisaikaan seuraavan päivän aamuun asti. Teosta pidetään sinulle seuraavaan aamuun asti varattuna, mutta mikäli joku muu haluaa vielä samana päivänä hankkia teoksen, soitamme sinulle ja sinun on tehtävä päätös heti. Jos haluat varata teoksen tai olet kiinnostunut teoksesta, jonka näet olevan varattu, ota henkilökuntaan yhteyttä.

Mistä tiedän onko haluamani teos vielä vapaana?
Suurin osa teoksista myydään heti mukaan. Tapahtumassa voi näkyä kuitenkin noutamattomia tai varattuja teoksia. Varatut teokset merkitään vihreällä tarralla ja myydyt teokset punaisella.

Mitkä maksuvälineet tapahtumassa käyvät?
Teoksen voi maksaa heti kortilla tai tapahtuman jälkeen laskulla. Käteistä emme ota vastaan.

Onko tapahtumaan esteetön sisäänpääsy?
Kattilahalliin on esteetön sisäänpääsy ja myös liikkuminen sisätiloissa on esteetöntä.

Keiden taiteilijoiden teoksia tapahtumassa myydään?
Lista teosvälitykseen osallistuvista taiteilijoista julkaistaan pian.

Voinko saada jostain lisätietoa taidegrafiikasta ja kuvanveistosta etukäteen?
Suomen Kuvanveistäjäliitonja Suomen Taidegraafikoidensivuilta löydät kattavasti tietoa kuvanveistosta ja taidegrafiikasta. Etukäteen kannattaa tutustua esimerkiksi Kuvanveistäjäliiton julkaisemaan veistosten osto-oppaaseen ja Suomen Taidegraafikoiden taidegrafiikan tekniikoita esittelevään sivuun.

Miten saavun Kattilahalliin ja onko alueella parkkipaikkoja? 

Kattilahalliin on helppo saapua pyörällä tai julkisilla. Esimerkiksi Sörnäisten ja Kalasataman metroasemat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Saapuminen on helppoa myös autolla. Suvilahden alueella on on noin 150 pysäköintiruutua ja kuusi invapaikkaa. Parkkikiekolla kaikille on 3 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Tämän jälkeen taksa on 2 € / h. Lue lisää pysäköinnistä ja sähköautojen latausmahdollisuuksista Suvilahdessa.

 

Lisää kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Veistoksia koskevat tiedustelut ja yleiset kysymykset:
Suomen Kuvanveistäjäliitto
puh. 050 360 1180 / 050 360 1181
galleria.sculptor@sculptors.fi

Taidegrafiikkaa koskevat tiedustelut ja yleiset kysymykset:
Suomen Taidegraafikot
puh. 045 113 8077
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi