Taidegraafikot

Taidegraafikoiden ja kuvanveistäjien vuotuinen teosvälitys järjestetään 21.2.-1.3.2020 Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa (C-rappu).

Ilmoittautumislomake (myyntivaltakirja) täytetään täydellisin teostiedoin varustettuna viimeistään sunnuntaina 2.2.2020. Toimita samalla liitteenä myös ajantasainen cv asiakkaiden käyttöön sekä yksi tai kaksi teoskuvaa tapahtuman tiedotukseen / julkaistavaksi tällä verkkosivulla.

Osallistumismaksu

Teosvälitystilaisuuden osallistumismaksu on 30 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä 2.2.2020 mennessä Suomen Taidegraafikot ry:n tilille: FI94 4108 0010 3197 81

Teosten toimitus ja toimitusosoite

Teokset toimitetaan Kaapelitehtaalle maanantaina 17.2.2020 klo 9-17. STG ei järjestä teoskuljetusta Grafoteekista Kaapelitehtaalle. Teoksia ei voi toimittaa etukäteen. Mikäli lähetät teoksesi postitse tai Matkahuollon välityksellä, on toimitukseen tilattava perillekanto. Merkitse pakettiin ”PERILLEKANTO MAANANTAI 17.2. KLO 9-17″. Teoslähetyksiä ei noudeta postista tai Matkahuollon toimipisteistä.

Teosten toimitusosoite
Suomen Taidegraafikot / Teosvälitys
Kaapelitehdas, Puristamo, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki

YHTEISKULJETUKSET
Lista kuljetuksen taiteilijoista sekä kuljetusten saapumis- ja lähtöaikatauluista ilmoitetaan 10.2.2020 mennessä sähköpostitseasiakaspalvelu@taidegraafikot.fi

Yhteiskuljetuksen kuljettaja vastaa teosten purkamisesta ja pakkaamisesta. Kuljettajan tulee ilmoittautua henkilökunnalle ennen purkua/pakkaamista.

Osallistumisohjeet

Teosvälitystilaisuuteen voi jättää 1-6 teosta, joista enintään 3 kehystettynä. Kehystettyjen teosten tulee olla ripustusvalmiita ja vedoksissa taustapahvi ja suojamuovi. Mikäli teos ei ole ripustusvalmis tai siitä puuttuu hintatiedot, niin teosta ei voi laittaa esille.

Käytännön syistä toivomme, ettei teosvälitykseen ilmoiteta teoksia, jotka ovat kooltaan hyvin pieniä tai hinnaltaan alle 100 euroa. Myöskään erittäin herkkiä tai vaikeasti käsiteltäviä / ripustettavia teoksia ei välttämättä kannata tuoda tilaisuuteen myyntiin.

Teosvälitykseen voi mielellään ilmoittaa myyntiin suurikokoisia seinälle ripustettavia teoksia.

Taiteilijan nimi, teoksen nimi ja hinta tulee merkitä jokaisen teoksen taakse (kehystettyjen teosten taakse kokonaishinta kehyksineen). Mikäli useampi teos on samanniminen, tulee teokset numeroida sekä teosten taakse että ilmoittautumislomakkeeseen. Tarkista, että teoksen hintatiedot vastaavat ilmoittautumisen yhteydessä merkittyjä tietoja. Ilmoittautumislomakkeeseen merkittyjä teostietoja ei voi muuttaa jälkikäteen. Mikäli ilmoittautumislomakkeessa olevat tiedot eivät ole oikein, vastaa taiteilija itse mahdollisista hinnoitteluvirheistä.

STG ei vastaa teoksille kuljetuksen tai näyttelyn aikana mahdollisesti syntyneistä vahingoista. Taiteilija vastaa itse teosten vakuuttamisesta ja kuljettamisesta. STG ei vastaa näyttelytilaan jätetyistä pakkaus- ja kuljetusmateriaaleista.

Myyntiprovisio (35 %) lasketaan teoksen arvonlisäverottomasta hinnasta kehyksineen. Myyntivaltakirjaan tulee merkitä onko taiteilija alv-velvollinen sekä y-tunnus. Teoshintojen tulee sisältää taiteilijan arvonlisäveron.

Teosten palauttaminen

Ilmoittautumiskaavakkeeseen on merkittävä teosten palautustapa: noudan itse / Matkahuolto. Tilaisuus päättyy sunnuntaina 1.3. klo 17. Kaikki myymättä jääneet teokset on noudettava Kaapelitehtaalta sunnuntaina 1.3. klo 17-19 välisenä aikana. STG ei vastaa noutamatta jääneistä teoksista. Koska tapahtumassa on asiakkaita myös purkupäivänä klo 17 asti, toivomme, ettei teoksia noudeta ennenaikaisesti.

Ilmoitathan sähköpostitse (asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi), mikäli joku toinen noutaa teokset puolestasi (noutavan henkilön nimi).Ohjeista noutavaa henkilöä ilmoittautumaan henkilökunnalle ennen teosten poisvientiä.

STG ei järjestä teoskuljetusta Kaapelitehtaalta Grafoteekkiin, eikä myymättä jääneitä teoksia oteta Grafoteekkiin myyntiin suoraan teosvälityksestä. Mikäli asut Uudenmaan ulkopuolella etkä saa teoksille järjestettyä kuljetusta, niin teokset palautetaan Matkahuollon välityksellä vastaanottajan laskuun (arvioitu saapumisajankohta noin 2 viikkoa tilaisuuden jälkeen).

Teosmyynnit

Ilmoitamme taiteilijoille, joiden kaikki teokset on myyty tilaisuuden aikana. Voit halutessasi tiedustella myyntejä tapahtuman aikana ja sen jälkeen sähköpostitse: asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi
Huomioithan, että tapahtuman aikana henkilökunta on kiireinen asiakaspalvelussa.

Tiedustelut:
Myyntikokoelma Grafoteekki, asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, puh. 050 362 2091

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Info

TEOS 2020 – Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

TEOS 2020 on taidegrafiikan ja veistosten myyntitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kaapelitehtaalla helmi–maaliskuun vaihteessa.

Tapahtumaan osallistuu noin 250 taiteilijaa, ja yhteensä esillä on yli tuhat teosta! Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on niin alansa konkareita kuin nuoria kykyjä. TEOS 2020 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä laajasti korkeatasoista suomalaista nykytaidetta. Tapahtuman järjestävät Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Suomen Taidegraafikot, ja kaikki mukana olevat taiteilijat ovat järjestävien yhdistysten jäsentaiteilijoita. Tervetuloa tekemään taidelöytöjä! Ostamansa teoksen saa heti mukaan. Voit maksaa myös osamaksulla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoinna 21.2.–1.3.2020
ma–pe 11–18, la–su 11–17

Kaapelitehdas (Puristamo ja Valssaamo), Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Katso lisätietoja saapumisesta tästä tai reittiohjeet tästä.

Lue myös usein kysytyt kysymykset

Teos 2020 Facebook @teosvälitys Teos 2020 Instagram @teos_2020 #teos2020

Yhteistyössä:

Teosgalleria

Teosgalleriassa esitellään osaa tapahtumaan myyntiin tulevista töistä.

Tutustu teoksiin