Taidegraafikot

Tervetuloa ilmoittautumaan veistosten ja taidegrafiikan teosvälitykseen!
TEOS 2021 järjestetään ensimmäistä kertaa Kattilahallissa Suvilahdessa sekä verkossa 24.9.–3.10.2021. Verkkomyynnin kautta tapahtuma laajenee ensimmäistä kertaa valtakunnalliseksi.

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoittautumislomake (myyntivaltakirja) täytetään täydellisin teostiedoin varustettuna viimeistään maanantaina 6.9.2021. Toimita samalla liitteenä myös ajantasainen cv asiakkaiden käyttöön sekä 1-6 teoskuvaa tapahtuman tiedotukseen / julkaistavaksi teosvälityksen verkkokauppaan.

Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen ilmoittautumista. Huomaathan, ettei tietoja voi enää ilmoittautumisen jälkeen muuttaa.

Toimimme teosvälityksessä tapahtuma-aikaan voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti.

OSALLISTUMISMAKSU JA MYYNTIPROVISIO

Teosvälitystilaisuuden osallistumismaksu on 30 euroa. Maksu laskutetaan sähköpostitse ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Myyntiprovisio (35 %) lasketaan teoksen arvonlisäverottomasta hinnasta kehyksineen. Myyntivaltakirjaan tulee merkitä onko taiteilija alv-velvollinen sekä y-tunnus. Teoshintojen tulee sisältää taiteilijan arvonlisäveron.

Mitä voin tuoda myyntiin?

Teosvälitystilaisuuteen voi jättää 1–6 teosta, joista enintään 3 kehystettynä. Kehystettyjen teosten tulee olla ripustusvalmiita ja vedoksissa taustapahvi ja suojamuovi.

Taiteilijan nimi, teoksen nimi ja hinta tulee merkitä jokaisen teoksen taakse (kehystettyjen teosten taakse kokonaishinta kehyksineen). Mikäli useampi teos on samanniminen, tulee teokset numeroida sekä teosten taakse että ilmoittautumislomakkeeseen. Tarkista, että teoksen hintatiedot vastaavat ilmoittautumisen yhteydessä merkittyjä tietoja. Ilmoittautumislomakkeeseen merkittyjä teostietoja ei voi muuttaa jälkikäteen. Mikäli ilmoittautumislomakkeessa olevat tiedot eivät ole oikein, vastaa taiteilija itse mahdollisista hinnoitteluvirheistä.

Teosvälitykseen ei oteta myyntiin teoksia, jotka ovat kooltaan hyvin pieniä tai hinnaltaan alle 100 euroa. Erittäin herkkiä teoksia tai vapaasti roikkuvia paperivedoksia ei voi ilmoittaa tänä vuonna tapahtumaan ilman erillistä sopimista.

Teosvälitykseen toivotaan myös monimuotoisia ja suurikokoisia teoksia esille. Kattilahallissa on käytettävissä mm. pimennettävissä oleva tila sekä ripustusmahdollisuus katosta. Mikäli haluat ilmoittaa edellä mainitun kaltaisen teoksen tapahtumaan, otathan siitä yhteyttä ennen ilmoittautumistasi, viimeistään 23.8.2021: petra.hollmerus(at)taidegraafikot.fi, p.040 433 1441

TEOSTEN TOIMITUS KATTILAHALLIIN

Teosten toimitus Kattilahallille tapahtuu maanantaina 20.9.2021.

Teosten toimittamista ja noutamista saatetaan porrastaa jotta vältymme ruuhkilta ripustuksen ja purun aikana. Lähetämme syyskuun alussa jokaiselle osallistujalle tarkat ohjeet teosten toimittamisesta.

Vain ennakkoon ilmoitetut teokset otetaan vastaan ja laitetaan esille.

STG ei järjestä teoskuljetusta gallerialta Kattilahallille. Teoksia ei voi toimittaa etukäteen. Mikäli lähetät teoksesi postitse tai Matkahuollon välityksellä, on toimitukseen tilattava perillekanto. Merkitse pakettiin: PERILLEKANTO MAANANTAI 20.9. KLO 10–18.

Toimitusosoite:
Suomen Taidegraafikot ry / TEOS 2021
Kattilahalli

Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki

STG ei vastaa teoksille kuljetuksen tai näyttelyn aikana mahdollisesti syntyneistä vahingoista. Taiteilija vastaa itse teosten vakuuttamisesta ja kuljettamisesta. STG ei vastaa näyttelytilaan jätetyistä pakkaus- ja kuljetusmateriaaleista.

YHTEISKULJETUKSET
Lista kuljetuksen taiteilijoista sekä kuljetusten saapumis- ja lähtöaikatauluista ilmoitetaan 8.9.2021 mennessä sähköpostitse:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi

Yhteiskuljetuksen kuljettaja vastaa teosten purkamisesta ja pakkaamisesta. Kuljettajan tulee ilmoittautua henkilökunnalle ennen purkua/pakkaamista.

VERKKOMYYNTI

Ostosten tekeminen on viime vuosina siirtynyt koko ajan vahvemmin verkkoon. Myös taide liikkuu hyvin verkon kautta. Kannattaakin tehostaa teosvälitysteosten myyntiä ilmoittamalla ne tapahtuman uuteen verkkokauppaan.

Verkkomyynti tapahtuu teosvalitys.fi -sivuston alla ja kaikki ilmoitetut teokset voi lisätä myyntiin verkkokauppaan. Mikäli haluat asettaa teoksesi myyntiin verkkoon, toimitathan mahdollisimman laadukkaat kuvat teoksista.

Verkkokauppaa koskee erikseen kuluttajansuojalaki ja asiakkaalla on verkkokauppaostoissa 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksia tulee harvemmin, mutta verkkokauppamyyntiä koskeva palautusehto tulee hyväksyä, kun asetat teoksesi verkkoon myyntiin.

Liitä ilmoittautumislomakkeeseen hyvälaatuiset teoskuvat teosten verkkomyyntiä varten. Kuvia käytetään myös sosiaalisen median kanavilla tapahtuman markkinoinnissa. Kuvan koko saa olla max 1,5 Mt ja se tulee nimetä: sukunimi_etunimi_teoksen-nimi.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että teoksiasi voidaan kuvata ja kuvia jakaa sosiaalisessa mediassa niin järjestäjien kuin kävijöiden taholta.

RIPUSTUS

Kattilahallissa ei saa ripustaa suoraan seinille, mistä johtuen paikalle rakennetaan erilliset ripustusseinät. Käytössä on myös verkkoseiniä, joihin laitetaan kevyempiä kehystettyjä teoksia esille.

Sitoudumme laittamaan ensivaiheessa jokaiselta taiteilijalta esille kaksi kehystettyä teosta. Kolmas kehystetty sijoitetaan aluksi varastoon. Ripustusta täydennetään kun taiteilijalta myydään kehystetty teos tai ripustusseinille tulee muuten tilaa. Myös varastossa olevat teokset voivat olla myynnissä verkkokaupassa ja ne esitellään kokoelmille sekä tarvittaessa muille asiakkaille.

Teosmyynnit

Ilmoitamme taiteilijoille, joiden kaikki teokset on myyty tilaisuuden aikana. Voit halutessasi tiedustella myyntejä tapahtuman aikana ja sen jälkeen sähköpostitse: asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi
Huomioithan, että tapahtuman aikana henkilökunta on kiireinen asiakaspalvelussa.

TEOSTEN PALAUTTAMINEN

Tilaisuus päättyy sunnuntaina 3.10.2021 klo 17. Myymättömien teosten nouto tapahtuu vain sunnuntaina 3.10.2021 klo 17 jälkeen. Teosten noutoa tullaan porrastamaan ruuhkien välttämiseksi ja lähetämme tästä ohjeet lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Ilmoittautumiskaavakkeeseen on merkittävä teosten palautustapa: noudan itse / Matkahuolto.

Mikäli asut Uudenmaan ulkopuolella etkä saa teoksille järjestettyä kuljetusta, palautetaan teokset Matkahuollon välityksellä vastaanottajan laskuun (arvioitu saapumisajankohta noin 2 viikkoa tilaisuuden jälkeen).

STG ei vastaa noutamatta jääneistä teoksista.

Ilmoitathan sähköpostitse (asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi), mikäli joku toinen noutaa teokset puolestasi (noutavan henkilön nimi).

Tiedustelut:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, puh. 050 362 2091

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen on sulkeutunut.

Info

TEOS 2021 – Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

TEOS 2021 on taidegrafiikan ja veistosten vuosittainen myyntitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Suvilahden Kattilahallissa 24.9.–3.10. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoinna 24.9.–3.10.2021
Ma–pe klo 11–18
La–su klo 11–17

Kattilahalli, Suvilahti
Sörnäisten rantatie 22
00540 Helsinki

Lue lisää tapahtumasta

Sivuston saavutettavuusseloste

Teos 2021 Facebook @teosvälitys Teos 2021 Instagram @teos_2021 #teos2021

Yhteistyössä:

Teoskauppa

Teoskaupassa on myynnissä osa tapahtuman teoksista.

Tutustu teoksiin