Kuvanveistäjät

Tervetuloa ilmoittautumaan veistosten ja taidegrafiikan teosvälitykseen!
TEOS 2019 järjestetään Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa
22.2.–3.3.2019.

Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen ilmoittautumista.

Alla oleva ilmoittautumislomake toimii myyntivaltakirjana. Täytä jokainen kohta huolellisesti ja lähetä lomake viimeistään sunnuntaina 3.2.2019. Huomaathan, ettei tietoja voi enää ilmoittautumisen jälkeen muuttaa.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 20 € ja se maksetaan sunnuntaihin 3.2.2019 mennessä Suomen Kuvanveistäjäliiton tilille FI23 8000 1801 8403 40. Kirjoita viestikenttään TEOS 2019 ja oma nimesi. Osallistumismaksun maksaminen on edellytyksenä tapahtumaan osallistumiselle.

Osallistumisohjeet

Voit tuoda tapahtumaan 1–3 teosta. Teosten tulee olla mahdollisimman uutta tuotantoa, enintään kolme vuotta vanhoja teoksia.

Välitysprovisio TEOS 2019 -tapahtumassa on porrastettu ja se lasketaan myyntihinnasta:

35 % 0–2499 € hintaisista teoksista, 25 % 2500–4499 € välillä olevista hinnoista ja 20% 4500 € ylittävistä myyntihinnoista. Provisio vähennetään arvonlisäverottomasta hinnasta. Myyntivaltakirjaan tulee merkitä tieto alv-velvollisuudesta, ja teoshintojen tulee sisältää taiteilijan arvonlisävero.

Teosvälitystilaisuudessa osa ostoista tehdään korottomalla osamaksusopimuksella. Tällöin kauppa varmistuu vasta, kun sopimuksen ehdot täyttyvät ja sovittua maksuaikaa noudatetaan. Ennen varmistumista Kuvanveistäjäliitto ei voi myöskään maksaa taiteilijalle myyntitilitystä. Mikäli suostut osamaksuihin, hyväksyt, että saat tilityksen vasta kaupan varmistuttua.

SKL ei vastaa teoksille kuljetuksen tai näyttelyn aikana mahdollisesti syntyneistä vahingoista. Taiteilija vastaa itse teosten vakuuttamisesta ja kuljettamisesta.

Liitä ilmoittautumislomakkeeseen vähintään yksi hyvälaatuinen teoskuva tapahtumaa ennen ja sen aikana tapahtuvaa markkinointia varten. Kuvia käytetään esimerkiksi www.teosvälitys.fi-sivuston kuvagalleriassa sekä sosiaalisen median kanavilla. Kuvan koko saa olla max 2 Mt.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt, että teoksiasi voidaan kuvata ja kuvia jakaa sosiaalisessa mediassa niin järjestäjien kuin kävijöiden taholta.

Tapahtuman aikana henkilökunta saattaa ottaa yhteyttä sinuun teostasi koskevissa asioissa, kuten epäselvyyksissä, myyntiin liittyvissä yksityiskohdissa tai teoksen noudossa. Varmista siis tavoitettavuutesi ajalle 18.2.–3.3.2019.

Ripustus

Näyttelytoimikunnan nimeämä henkilö suorittaa ripustuksen.

Merkitse oma nimesi kaikkiin teoksiin ja mahdollisiin jalustoihin. Teoksen oheen ei voi liittää kirjoja, käyntikortteja tai esitteitä.

Liitä tarvittaessa teoksiin mukaan yksiselitteinen ripustusohje ja mahdollisesti tarvittavat erityiset ripustustarpeet (koukut tms.). Jos teos vaatii jalustan, on sinun tuotava/lähetettävä se itse. Liitä jalustoihin nimesi, muuten emme voi taata että jalusta löytyy tapahtuman päätyttyä.

Vaikeasti ripustettavat teokset sinun tulee ripustaa itse ripustusvastaavan osoittamaan paikkaan.

Teosten toimitus

Emme ota teoksia vastaan, jos ilmoittautumismaksua ei ole maksettu tai jos teoksia ei ole ennakkoilmoitettu. Esille asetetaan vain määräaikana jätetyt, ennakkoilmoitetut teokset.

Toimita teoksesi suoraan Kaapelitehtaalle (Tallberginkatu 1, C-rappu, Puristamo-sali) ma 18.2.2019 klo 9–15 välisenä aikana. Merkitse kuhunkin pakkaukseen oma nimi ja teoksen nimi, ja liitä mukaan mahdolliset ripustusohjeet.

SKL ei järjestä teoskuljetusta gallerialta Kaapelitehtaalle. Teoksia ei myöskään voi toimittaa etukäteen. Mikäli lähetät teoksesi postitse tai Matkahuollon välityksellä, on toimitukseen tilattava perillekanto. Merkitse pakettiin PERILLEKANTO MAANANTAI 18.2. KLO 9–15.

Toimitusosoite:
Suomen Kuvanveistäjäliitto / TEOS 2019, Kaapelitehdas, Puristamo
Tallberginkatu 1 C
00180 Helsinki.

SKL ei nouda teoslähetyksiä postista tai Matkahuollon toimipisteistä.

Yhteiskuljetuksista ja niiden saapumisaikatauluista on ilmoitettava etukäteen liiton toimistoon tai suoraan tapahtumapaikalle (puh. 050 306 4547). Yhteiskuljetuksen kuljettaja vastaa teosten purkamisesta ja pakkaamisesta.

Purku ja palauttaminen

Tilaisuus päättyy sunnuntaina 3.3.2019 klo 17. Myymättömien teosten nouto tapahtuu vain sunnuntaina 3.3.2019 klo 17–19 välisenä aikana. Henkilökunta ei osallistu teosten poisviemiseen.

Huomioithan, ettemme pysty säilyttämään teosten pakkausmateriaaleja Kaapelitehtaalla. Tuo siis omat pakkausmateriaalit mukanasi kun noudat teoksia.

Tiedustelut:
Galleria Sculptor
galleria.sculptor@sculptors.fi
09-621 6337 / 050 306 4547

 

Ilmoittautumislomake

Taiteilijan yhteystiedot
1. teos
x x
Huom. Syötä hinta ilman desimaaleja.
2. teos
x x
Huom. Syötä hinta ilman desimaaleja.
3. teos
x x
Huom. Syötä hinta ilman desimaaleja.

Lisää teoskuvat, jotka haluat mukaan verkkosivustolle ja mahdollisesti muuhun markkinointiin. Yksi kuva per teos ja enintään 2 teosta.

1. teos markkinointiin
Huom. Syötä hinta ilman desimaaleja.
2. teos markkinointiin
Huom. Syötä hinta ilman desimaaleja.

* = pakollinen kenttä

HUOM! Tarkastathan, että antamasi tiedot ovat oikein. Lähetettyä ilmoittautumista ei voi muokata jälkikäteen. Lähetämme kopion lomakkeestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Info

TEOS 2019 – Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

TEOS 2019 on taidegrafiikan ja veistosten myyntitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Kaapelitehtaalla helmi–maaliskuun vaihteessa.

Tapahtumaan osallistuu noin 250 taiteilijaa, ja yhteensä esillä on yli tuhat teosta! Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on niin alansa konkareita kuin nuoria kykyjä. TEOS 2019 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä laajasti korkeatasoista suomalaista nykytaidetta. Tapahtuman järjestävät Suomen Kuvanveistäjäliitto ja Suomen Taidegraafikot, ja kaikki mukana olevat taiteilijat ovat järjestävien yhdistysten jäsentaiteilijoita. Tervetuloa tekemään taidelöytöjä! Ostamansa teoksen saa heti mukaan. Voit maksaa myös osamaksulla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoinna 22.2.–3.3.2019
ma–pe 11–18, la–su 11–17

Ilmaiset opastetut kierrokset Katariina Salmijärven vetämänä: la 23.2. klo 12 ja su 24.2. klo 15.

Kaapelitehdas (Puristamo ja Valssaamo), Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Katso lisätietoja saapumisesta tästä tai reittiohjeet tästä.

Lue myös usein kysytyt kysymykset

Teos 2019 Facebook @teosvälitys Teos 2019 Instagram @teos_2019 #teos2019

Yhteistyössä:

Teosgalleria

Teosgalleriassa esitellään osaa tapahtumaan myyntiin tulevista töistä.

Tutustu teoksiin